Ladies Night

14 Februari a.s. staat bij de Erfgooiers in het teken van Ladies Night; wederom wegens eerder succes op Valentijnsdag.Aanvang 19.00 uur op de Larensche Mixed Hockey club in Laren. Noteer deze datum vast in je agenda!

Deze avond praten wij natuurlijk over… PASSIE!

Om passie goed te kunnen richten is het belangrijk om goed leiderschap neer te zetten, maar daarnaast ook volstrekte duidelijkheid over merk, identiteit en strategie te geven. Organisaties die dit voor elkaar krijgen kunnen de juiste passie bij de werknemers gaan genereren. Management zal dus tijd en energie moeten gaan steken in het ontwikkelen van passie. Er zijn voorbeelden van bedrijven en organisaties die mede door passie succesvol zijn. Denk hierbij bijv. aan Artis, Jumbo Supermarkten en ASN bank. Al deze bedrijven hebben een duidelijke richting en weten daardoor klanten te trekken en het verschil te maken. Allemaal kunnen ze de “waarom” vraag beantwoorden waarom het bedrijf in de markt opereert.
Paul Moers zal deze avond onze gast zijn. Hij heeft in diverse senior marketing- en directiefuncties gewerkt voor o.a. Cargill, Cacao de Zaan, Unilever, Albert Heijn en Gall & Gall. In de jaren 90 heeft hij gewoond en gewerkt in Jakarta. Verder is hij vele jaren verbonden geweest aan de MBA van de Business School Copenhagen. Vanaf 2005 is Paul begonnen met het publiceren van boeken: in 2005 New, private Brands, in 2006 Industrial marketing in the new branding arena, in 2008 Merk toch hoe sterk en in 2010 Succes is niet voor lafaards. Daarnaast is hij veel te horen en te zien op radio en tv. Hij is in 2009 door het Tijdschrift voor Marketing uitgeroepen tot een van de 100 beste marketeers van Nederland.

Bring a Girl-Friend

Namens de Erfgooiers Businessclub nodigen wij je van harte uit om 1 of 2 dames mee te nemen waarvoor je denkt dat een eventueel lidmaatschap interessant en/of gezellig kan zijn! Het is de bedoeling om een vrouwelijke gast mee te nemen, niet zijnde een echtgenote. Oftewel “bring a girl-friend”!Na wat culinaire omzwervingen wegens succes weer terug op het menu (taaie) biefstuk & (slappe) frites.
Laat weten of je erbij bent of niet! Informeer ons door een mailtje te sturen naar info@erfgooiersbc.nl met vermelding aantal personen!

U bent op dit moment niet ingelogd