Ladies Night

Op dinsdag 17 februari is het weer Ladies Night! Deze avond hebben wij als gastspreekster Lisa Portengen, oprichtster van Smart & Sexy.

Smart&Sexy is een lifestyle voor vrouwen. Vrouwen kunnen veel meer dan ze denken! Ze zijn magisch! Door middel van lezingen, workshops, theater en allerlei (online) activiteiten, wil Lisa vrouwen inspireren hoe ze nog meer uit het leven kunnen halen en hoe ze van het leven een feestje kunnen maken. Het is Lisa’s missie om vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart staat voor ‘Bewustwording’ en Sexy voor ‘Hoe ga je dat wat je wilt op een aantrekkelijke manier creëren ?’

Ook voor mannen is deze avond zeer interessant. Met haar jarenlange ervaring in presentatietrainingen geven, zelfs workshops zakelijk flirten (!), kan zij als geen ander de man een kijkje geven ‘in the mind of a woman‘.

Zoals jullie van ons gewend zijn, borrelen en dineren wij voorafgaand op de club. Wij zouden graag zien dat het aantal vrouwelijke leden van de Erfgooiers Business Club toeneemt. Daarom mag je die avond bij voorkeur een vriendin meenemen voor wie je denkt dat een lidmaatschap interessant is (maar een manlijke introducé is ook welkom als hij durft).

Foto’s van de Ladies Night

030029028027026025
031042041040039038037036035034033

U bent op dit moment niet ingelogd