Ladies Night 2011

Aanvang 19.00 uur op de Larensche Mixed Hockey club in Laren

Momenteel is het aantal vrouwelijke leden binnen de Erfgooiers Businessclub een kleine 10% van het totaal aantal leden. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Op 5 april a.s. hebben wij twee interessante dames te gast, de een vanuit een ondernemers klimaat en de ander vanuit een meer corporate perspectief: Anousja Fürst en Sheila Struyck.

Sheila Struyck
Is na haar studie bedrijfskunde gaan werken als marketeer bij Proctor &Gamble om daarna haar eigen reclamebureau Beagle op te richten. Vervolgens werd zij Senior vice-president, Chief Marketing Officer & Head of Global Strategy, bij Philips. Over haar twintigjarige internationale carrière schrijft zij wekelijks een column in het FD. In mei 2011 komt haar boek uit waarin Struyck haar blijmoedige observaties tijdens haar werk op een grappige en rake manier weet te beschrijven.

Anousja Fürst
Is commercieel verantwoordelijk voor “Goodforall”; een webwinkel met duurzame, fairtrade relatiegeschenken, opgericht vanuit een ideaal en wil om uitsluitend producten te voeren die de wereld een beetje beter maken. Alle producten van goodforall zijn mens -en milieuvriendelijk, dus 100% fairtrade – 100% eco – 100% design. Producten die zo min mogelijk schade aan de wereld toebrengen, bijdragen aan de armoedebestrijding, van een biologische oorsprong zijn en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en maatschappij.

Bring a Girl-Friend

Namens de Erfgooiers Businessclub nodigen wij je van harte uit om 1 of 2 dames mee te nemen waarvoor je denkt dat een eventueel lidmaatschap interessant en/of gezellig kan zijn! Het is de bedoeling om een vrouwelijke gast mee te nemen, niet zijnde een echtgenote. Oftewel “bring a girl-friend”! Op het menu staat wederom biefstuk & frites. Laat weten of je erbij bent of niet door een mail te sturen naar info@erfgooiersbc.nl met vermelding aantal personen!

Wij zien je graag op 5 april, het belooft wederom een mooi avondje te worden!

U bent op dit moment niet ingelogd