Kunst en Bezieling

Details

2 april a.s. staat bij de Erfgooiers in het teken van Kunst en bezieling. Aanvang om 19.00 uur bij het SINGER in Laren, INGANG LINKS NAAST DE MUSEUM INGANG. Noteer deze datum vast in je agenda!

Pieter Kortekaas

Zal deze avond onze gast zijn en zal een presentatie geven in een speciaal voor de EBC opgezette setting midden in het Singer museum. Artiest, Beeldhouwer, Kunstenaar, Filosoof, met andere woorden een man met bezieling.Hij woonde in tijdens de bouw van de, hetgeen een grote invloed had op zijn latere werk. Vanaf 1980 begon hij zich definitief te richten op het werken in brons.Naast een expositie op de Keukenhof in Lisse zijn vele beelden van Kortekaas te zien in de openbare ruimte in Nederland. De kunstenaar leeft en werkt in.Op het menu deze avond staat een compleet Indonesisch buffet!

Bring a Friend

Namens de Erfgooiers Businessclub nodigen wij je van harte uit om 1 gast mee te nemen voor wie je denkt dat een eventueel lidmaatschap interessant en/of gezellig kan zijn!Laat weten of je erbij bent of niet!

Informeer ons door een simpel reply mailtje met aanwezigheid en aantal personen (graag de naam van je eventuele gast vermelden)!
Wij zien je graag op 2 april a.s., het belooft wederom een mooi avondje te worden!

U bent op dit moment niet ingelogd