Hockey Diner LMHC

Veilingdiner

De Stichting Aangepast Hockey en LMHC organiseerden gezamenlijk een feestelijk veilingdiner om de aanschaf van een nieuw waterveld te realiseren.

Maar liefst 330 gasten hebben kunnen genieten van het veilingdiner van de Stichting Aangepast Hockey ten behoeve van het nieuwe waterveld.
Een voortreffelijk diner aangeboden door Bistro Zuijderhoudt, Restaurant Rust Wat, Wexx Wijnen, Wijnkoperij Wesseling, Siersema Wijnadvies, Bavaria en Simol, een topoptreden door René Froger en een spetterende afterparty met Erik de Zwart maakten het geheel compleet. Dit alles onder de bezielende presentatie van onze eigen Elsemieke Havenga.
En niet te vergeten Jop Ubbens van veilinghuis Christie’s die geheel belangeloos de veiling tot grote hoogte wist op te stuwen!

Het resultaat mag er zijn: de hele avond heeft maar liefst € 120.000,- opgebracht! Inclusief de € 50.000,- die reeds door de Stichting Aangepast Hockey bij elkaar is gebracht, maakt dat we met een totaalbedrag van € 170.000,- een heel eind op weg zijn om onze ambitie te realiseren.

Meer informatie en foto’s van dit diner is te vinden op www.lmhc.nl

U bent op dit moment niet ingelogd