G-hockey Interland + afscheid Kim Lammers

Op zaterdag 28 mei 2016 wordt op LMHC de eerste G-hockey interland georganiseerd! De G-hockeyers van Laren zijn “Nederland” en spelen tegen G-hockeyers uit België. Bij een interland hoort een officiële ontvangst, volksliederen en medailles. Kim Lammers zal, samen met burgemeester Roest, de prijsuitreiking voor haar rekening nemen. Kim is vanaf het begin (2000) betrokken geweest bij het oprichting van het aangepast hockey op Laren.

De EBC  levert een bijdrage aan de G-interland: bestuursleden Lilian en Jacqueline zullen gastvrouwen zijn. Bovendien sponsort de EBC de shirts van alle spelers.

Aansluitend vindt de afscheidswedstrijd van Kim plaats. Kim is een parel geweest voor het Nederlandse hockey en voor Laren. Wat heeft zij veel betekend voor onze club! Kim verdient een groots afscheid en dat komt er! Zij is nog één keer te bewonderen. Kim speelt met Laren Dames 1 een wedstrijd tegen een keur van (ex) internationals. Allemaal speelsters waar Kim gedurende haar carrière mee heeft gespeeld en een band mee heeft opgebouwd. Aanwezig zijn Fatima Moreira de Melo, Maartje Paumen, Wieke Dijkstra, Ellen Hoog, Minke en Hanneke Smabers, Mieketine Wouters, Fleur van der Kieft en vele anderen.

Het wordt een geweldig leuke middag! We hopen velen van jullie te mogen begroeten 28 mei!

Programma:

12.30 uur: G-Hockey interland Nederland – België

14.30 uur: Medaille-uitreiking aan G-Hockeyers door Kim & Burgemeester Roest

15.30 uur: Kim’s afscheidswedstrijd: Laren Dames 1 – (Ex) Internationals

16.45 uur: Uitgebreide borrel met Osaka DJ

 

 

U bent op dit moment niet ingelogd