Beaujolais avond

Een avond over wijn

Op dinsdag 20 november a.s. organiseren wij een avond met wijn over wijn.Geen proeverij maar een”Wine Night” met de Beaujolais Primeur 2012 en met 2 bijzondere gasten die een paar mooie wijn-details met ons willen delen.

Gastsprekers:
Hans Melissen en Lilian Woltering

Aanvang 19.00 uur bij Bistro Zuijderhoudt op het Krommepad in Laren.Onze speciale gast deze avond is Hans Melissen, in het dagelijks leven scenarioschrijver en regisseur van televisieprogramma’s.

Als verwoed wijnverzamelaar en amateurkok, publiceerde hij wijngidsen en bundels met aanstekelijke verhalen voor levensgenieters. Zijn verhalen zijn zo gecomponeerd dat je goed merkt dat Melissen scenarioschrijver is. Ze kennen bijna allemaal verrassende wendingen. Soms op het bizarre af. Dat maakt het ook zo leuk. Melissen weet ook goed een situatie te schetsen, waardoor menig verhaal concreet wordt voor iemand die ook maar een beetje van goede wijn houdt.

Onze eigen Lilian Woltering zal ook aanschuiven. Zij is al 12 jaar etiquettedeskundige en geeft workshops en etiquettediners voor bedrijven. Haar doelstelling is om door bewust gebruik van etiquette beter zaken te doen. Zij schrijft over etiquette en is ook regelmatig op TV of in radioprogramma’s te vinden. Daarnaast is zij Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel trouwambtenaar, en sluit zij huwelijken. Zij zal ons, ter leering ende vermaeck, van tips & trucs voorzien.

Bring a friend (or girlfriend)

Namens de Erfgooiers Businessclub nodigen wij je van harte uit om 1 persoon mee te nemen waarvoor je denkt dat een eventueel lidmaatschap interessant en/of gezellig kan zijn!

Laat weten of je erbij bent of niet!
Vriendelijke verzoek ons even te informeren middels een simpel mailtje met aanwezigheid en aantal personen!

U bent op dit moment niet ingelogd