Asperges in de Akker

Details

Wij blikken weer terug op een van onze onvergetelijke events, ”Aspergediner bij de akker”op dinsdag 15 mei 2012. Hieronder een kleine impressie van deze avond! Smaak te pakken? Bekijk dan de uitgebreide collectie foto’s in het fotoalbum!

“Uitkijkend over de akker met aspergebedden zie je in de langzaam ondergaande voorjaarszon een betoverende sfeer: een prachtige bedoeïenen tent met lange gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven. Aan een prachtig kookeiland zijn de koks al druk bezig met de voorbereidingen. En terwijl de stekers nog bezig zijn op het land krijg je alvast een mooi glas wijn en lekkere hapjes. Eenmaal aan tafel wordt een 4-gangen diner met verse asperges en andere seizoensproducten geserveerd op hoog culinair niveau. De bijpassende wijnen maken het geheel compleet.”

Eefje de Visser

Het asperge diner werd muzikaal omlijst door Eefje de Visser. Zij won de talentenjacht “de Grote Prijs van Nederland” en het TV programma “De Wereld Draait Door” gunde haar de befaamde “minuut” en raakte daarvan zo enthousiast dat Eefje in een jaar tijd nog een keer terug mocht komen voor DWDD-Recordings. Vervolgens richtte zij haar eigen platenlabel op. Eefjes liedjes zijn scherp, eigenzinnig en nemen onverwachte wendingen. Eefje is anders, vernieuwend en ze schotelt je een asperge voor zoals je die nog nooit eerder hebt geproefd! De smaak te pakken?

U bent op dit moment niet ingelogd