Achtertuinen Golf

Achtertuinen Golf

We gaan weer beginnen: een nieuw Erfgooiers Business Club seizoen waarin wij jullie mooie activiteiten gaan voorschotelen. De kick-off valt dit jaar op zondag 20 september, met het jaarlijks terugkerende buiten-event: de EBC Achtertuinen Golfdag. Ook dit jaar hebben wij voor jullie weer een uitdagend parcours in elkaar gezet, met de daarbij behorende verzorging voor onze innerlijke mens. En natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen!
Benodigdheden voor deze immer succesvolle dag zijn een fiets, een ijzer 7 en een putter. Voor het mooie weer zijn we alvast aan het duimen.

Iedereen kan meedoen aan deze sportieve dag, golfervaring is geen must. Gepaste kleding (bij ons mag een korte broek wel!) is natuurlijk een pré. Iedereen moet eigen clubs meenemen (een ijzer 7 en een putter). We verplaatsen ons tussen de achtertuinen/golflocaties per fiets.

Programma
12:30 uur       verzamelen op LMHC (Eemnesserweg 33, Laren)
13:00 uur       welkom/speluitleg
13:15 uur       vertrek flights naar hun eerste hole
17:00 uur       borrel/prijsuitreiking Moeke Spijkstra

Voor de afsluitende borrel en de prijsuitreiking zijn wij, net als vorig jaar, weer te gast bij Moeke Spijkstra in Blaricum. Om je successen te vieren, mag je ook je partner en kinderen uitnodigen voor de borrel. Er zal een lekkere hap geserveerd worden, zodat we allemaal moe maar voldaan deze topdag gezamenlijk kunnen afsluiten.

Aanmelden kan per mail (info@erfgooiersbc.nl) of via de EBC-App. Als je iemand kent, voor wie je denkt dat het lidmaatschap van de Erfgooiers Business Club interessant is (en die ook nog van golfen houdt), neem hem of haar dan gerust mee! Geef dat ook even door bij je aanmelding.

Wij kijken uit naar  het komende jaar en in het bijzonder naar onze golfdag. We hopen jullie allemaal te zien 20 september!

IMG_5422

U bent op dit moment niet ingelogd