Achtertuinen Golf 2017

Achtertuinen Golf 2017

 

Wij hebben er weer zin in! Een nieuw Erfgooiers Business Club seizoen waarin wij jullie mooie activiteiten gaan voorschotelen. De kick-off valt dit jaar op zaterdag 16 september, met het jaarlijks terugkerende buiten-event: de EBC Achtertuinen Golfdag. Ook dit jaar hebben wij voor jullie weer een uitdagend parcours in elkaar gezet, met de daarbij behorende verzorging voor onze innerlijke mens. En natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen! We hebben gekozen om op een zaterdag te golfen, zodat de senioren hockeyers onder ons ook mee kunnen doen.

Iedereen kan meedoen aan deze sportieve dag, golfervaring is geen must. Gepaste kleding (bij ons mag een korte broek wel!) is natuurlijk een pré. Iedereen moet twee eigen clubs meenemen (een hoog cijfer ijzer of een pitching wedge en een putter). We verplaatsen ons tussen de achtertuinen/golflocaties per fiets.

Programma
14:30 uur verzamelen op LMHC (Eemnesserweg 33, Laren)
15:00 uur welkom/speluitleg
15:15 uur vertrek flights naar hun eerste hole
18:30 uur borrel/eten/prijsuitreiking George LA

Net als voorgaande jaren zijn ook je partner en kinderen van harte welkom bij de borrel en het eten. Geef alvast aan bij je aanmelding hoeveel gezinsleden (kinderen en volwassenen) aan zullen schuiven!

Geef je nu op! Aanmelden kan per mail (info@erfgooiersbc.nl). Als je iemand kent, voor wie je denkt dat het lidmaatschap van de Erfgooiers Business Club interessant is (en die ook nog van golfen houdt), neem hem of haar dan gerust mee! Heb je dieetwensen? Geef dat graag allemaal even door bij je aanmelding.

Wij kijken uit naar het komende jaar en in het bijzonder naar onze inmiddels befaamde golfdag. We hopen jullie allemaal te zien zaterdag 16 september!

U bent op dit moment niet ingelogd