Slide background

Erfgooiers Business Club

De ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven in ‘t Gooi en haar directe omgeving

De Erfgooiers Businessclub heeft twee doelstellingen: het uitbreiden van het zakelijk netwerk van haar leden en het financieel ondersteunen van de Larense Mixed Hockey Club.

Inspirerende en ambitieuze activiteiten
Het lidmaatschap van de EBC is een zeer interessante en leuke manier om de LMHC te steunen, niet alleen financieel. Om onze bovengenoemde doelstellingen te bereiken worden er gedurende het jaar zes inspirerende en ambitieuze activiteiten georganiseerd. Deze variëren van sprekers op de hockeyclub, sportieve activiteiten (het populaire achtertuinen golf-event) en diners met partners (zomer en kerst). Introducés, voor wie een lidmaatschap van de Erfgooiers Business Club ook interessant zou kunnen zijn, zijn altijd welkom.

Jaarlijks kunnen wij dankzij de contributie van onze leden een bijdrage doen aan LMHC. De afgelopen jaren hebben wij bijgedragen aan nieuw meubilair, aanleg van een nieuw waterveld en jeugdactiviteiten. Voor 2015 wordt onze bijdrage aangewend om extra verlichting aan te leggen bij veld 4, waar ook veld 5 van profiteert. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreeërd voor onder meer de avondtrainingen, wat de breedtesport ten goede komt – meer ruimte is meer aandacht is meer plezier.

Het sportieve element
Op de dagen dat zowel Dames 1 (Hoofdklasse) als Heren 1 (Overgangsklasse) van LMHC thuis spelen (de zogenaamde “Super Sunday”) zorgt de Erfgooiers Businessclub voor een ontvangst van leden en haar genodigden. Temidden van deze sportieve ambiance wordt dan de mogelijkheid geboden om op een plezierige wijze contacten tussen ondernemers te leggen en elkaar voor, tijdens en na de wedstrijden te ontmoeten.

Promotie
De bij de EBC aangesloten ondernemers presenteren zich op onze website met een link naar hun eigen website. Sinds kort hebben wij een EBC-app, die activiteiten overzichtelijk weergeeft, het aanmelden vereenvoudigt en waarop alle leden eenvoudig terug te vinden zijn. Beide zijn belangrijke netwerkinstrumenten, zowel voor het vinden van potentiële opdrachtgevers als van mogelijke leveranciers.

Lid worden?
Iedereen is welkom bij onze business club! Naast ondernemers uit Laren en Blaricum, leden of ouders van leden van LMHC, zien wij uiteraard ook graag ondernemers en overige enthousiastelingen uit de wijdere regio zich aansluiten bij onze Businessclub.

De kosten van een lidmaatschap bedragen (per september 2015) € 950,- per persoon (ex BTW). Voor een dubbel lidmaatschap (voor twee personen van één bedrijf of gezin) bieden we ieder lid € 200,- korting: een dubbel lidmaatschap zal dus 2 x € 750,- = € 1.500,- bedragen (ex BTW). Als je als EBC-lid een nieuw lid aanbrengt, krijg je als aanbrenger ook € 200,- korting op je contributie van het daaropvolgende seizoen.

Lid worden? Klik hier voor het aanmeldformulier

Combi-deal LMHC
Voor hen die LMHC een warm hart toedragen en graag iets extra’s willen bijdragen, bestaat de mogelijkheid om combi-sponsor te worden. Dit houdt in dat er, naast een lidmaatschap van de EBC, een reclamebord op het terrein of langs de velden van LMHC hangt. Ook is het mogelijk om aanvullende sponsorpakketten af te nemen of specifieke sponsorafspraken te maken met de sponsorcommissie van de LMHC.

Comments are closed.